Over mij – Fysiotherapie Rob Townsend – Middelburg
Header afbeelding

Fysiotherapie Rob Townsend

Om u nog beter van dienst te zijn, ben ik nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op mijn site 24 uur per dag informatie krijgen over mijn praktijk, behandelmethoden (Fysiotherapie, Manuele therapie marsman, Triggerpointtherapie, Fascia-therapie, Dry Needling, Alternatieve geneeswijze), nieuws en nog veel meer.

Over mij

Even voorstellen! Ik ben in 1987 als fysiotherapeut in Heerlen afgestudeerd. Daarna heb ik 2 jaar waarnemingen in Zeeland gedaan. Omdat er geen vaste betrekking mogelijk was ben ik in Duitsland terecht gekomen, waar ik 10 jaar in een Nederlandse praktijk heb gewerkt. Ik zocht op een gegeven moment naar een nieuwe uitdaging en sinds 2000 ben ik weer in zeeland terecht gekomen waar ik nu een 1-manszaak  heb. De praktijk is gevestigd op de Seislaan in Middelburg en het is een mooie straat in een buurt met veel groen waar ik mij helemaal thuis voel.

Ik werk zowel hands-on als hands-of, met andere woorden ik maak indien nodig de spieren en gewrichten los, maar ik oefen ook graag met U. Gedurende de jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals fascia-therapie, triggerpointtherapie en dry needling. Ik sta voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Via deze site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met mij opnemen.